INGREDIENTE NECESARE:
2 ouă
1 cană de iaurt
Drojdie 50 g
2 apă limpede
2 linguri de zahăr
2 lingurițe de sare
Făină la nevoie (aprox. 700-800g) Tip 400 Smooth
Se presară cu semințe de susan
150 g de margarină pentru uns margarină
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE:
Se pune drojdia si zaharul in apa calduta. Se amestecă și se înmoaie.
Adăugați ouăle, sarea, iaurtul și drojdia acidă în făină și frământați aluatul. Lăsați-l să se odihnească 5 minute, apoi rulați-l într-o formă dreptunghiulară, de aproximativ 5 mm grosime. Acoperiți cu margarină.
Înfășurați în rulouri. Tăiați rulada la aproximativ 4-5 cm grosime.
Aranjați într-un vas rotund.
Masa trebuie să se dubleze.
Pe fiecare rulada se pune putina margarina si se presara cu seminte de susan. Coacem in cuptorul incalzit la 200 C pana se rumenesc.
Puneți-le pe o cârpă uscată.
Comentarii
Trimiteți un comentariu