Tort cu Nutella si biscuiti



 Bine că există rețete cu care poți pregăti foarte repede un desert fantastic de delicios.

Această rețetă se va potrivi tuturor celor dulci care își prețuiesc timpul. În doar 20 de minute, vei obține

o prăjitură perfectă, cu un gust blând, delicat. Și nu va trebui să-ți petreci jumătate din viață pregătind această delicatesă:) Încearcă, nu vei regreta.

Pentru a pregăti acest tort, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

- 250 g de biscuiți zdrobiți

- 100 g de unt

- 400 g de „Nutella” 

- 500 g de brânză „Philadelphia” (sau altă cremă de brânză)


Mod de preparare:

Combină untul cu 1 lingură de Nutella și se topește bine la abur (sau la cuptorul cu microunde). Turnați acest amestec peste biscuitul măcinat. Se lasa la frigider. Amestecați restul de „Nutela” cu brânza „Philadelphia” folosind un mixer. De asemenea, lăsați amestecul rezultat la frigider. Scoateți baza de tort din frigider. Se pune in forma.Se aplatizeaza bine, folosind un pahar. Puneți deasupra amestecul de brânză și smântână de ciocolată, răspândindu-l bine peste bază.

Lăsați tortul la frigider aproximativ 20 de minute pentru a se combina. Tratamentul ceresc este gata. Arată grozav, iar gustul este cu adevărat uimitor, pentru că combinația de brânză moale și gust de ciocolată saturată este - fantastică... Această prăjitură te va salva dacă ai din greșeală musafiri. Poți pregăti tortul cu copilul tău, cu siguranță îi va plăcea - nu este deloc dificil!

Comentarii