INGREDIENTE NECESARE:
1 litru de lapte
9 linguri de făină
7 linguri de zahăr
30 g de unt
3 pungi de zahăr vanilat
100-200 g de făină de cocos
Umplutură de cireșe:
600 ml suc de cireșe
40 g de făină
10 grame de făină
2 linguri zahăr
Luați o foaie de copt de aproximativ 30×40 cm, ungeți-o cu făină de cocos și întindeți-o uniform pe foaia de copt.
Puneți laptele, făina, zahărul, untul și zahărul vanilat într-un castron și bateți cu mixerul până se îngroașă
Apoi zdrobiți amestecul pentru a rupe eventualele cocoloașe de făină și asigurați-vă că amestecul este omogen.
Apoi turnați amestecul în tigaie, acoperind făina de cocos.
Se pune apoi tigaia in care se va turna umplutura de cirese pe aragaz si se amesteca pana se incinge la maxim cu amestecare constanta.
Se ia de pe foc, se toarna peste celelalte ingrediente din tigaie si se lasa la racit.
Tăiați prajitura uniform în dreptunghiuri, apoi rulați-le și serviți.
Comentarii
Trimiteți un comentariu