Îndepărtați petele galbene de pe perne: Cu acest ingredient, acestea vor fi din nou la fel de albe ca zăpada

 Care este cel mai bun mod de a scăpa de pernele galbene? Faceți un amestec care să le facă din nou albe!

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să dai jos fețele de pernă și să vezi pete galbene urâte pe perne.




Cel mai frecvent motiv pentru care pernele devin galbene este transpirația noastră. Chiar dacă faci duș regulat și nu-ți dai seama cum se întâmplă, probabil transpiri în timpul nopții și acea transpirație se transferă pe pernă. Vedeți cel mai bun mod de a le spăla și de a le face să arate din nou ca noi.

Veți avea nevoie de:

O cană de detergent de rufe O ceașcă de detergent de vase Un pic de înălbitor O jumătate de

cană de borax (tetraborat de sodiu sau borat de sodiu)


Începeți prin a verifica dacă pernele dvs. sunt lavabile la mașină (majoritatea sunt lavabile la mașină). Verificați etichetele lor.

Setați mașina de spălat la 40 de grade. Amesteca ingredientele enumerate intr-un recipient de plastic si pune-le in masina de spalat impreuna cu doua perne.

Dacă pernele tale sunt sintetice, folosește cea mai scăzută temperatură. Verificați întotdeauna etichetele lor. Dacă nu au etichete, întrebați magazinul de unde le-ați cumpărat.

Dacă aveți un uscător de rufe, puneți perne înăuntru și adăugați două mingi de tenis învelite în șosete curate. Acest lucru va ajuta pernele să devină din nou pufoase. Dacă nu aveți uscător, puteți să le uscați în mod normal la soare, răspândindu-le.


Comentarii