De ce nu înflorește magnolia ?

 De ce arborele tău de magnolie nu înflorește ?


Magnolia ta este prea tânără pentru a înflori


Există o serie de motive pentru care arborii de magnolie ar putea să nu înflorească. Un motiv comun este că copacul este prea tânăr. În general , arborii de magnolie nu încep să înflorească până la vârsta de aproximativ 10 ani.


Zone de rezistență climatică necorespunzătoare


Un alt motiv pentru care arborii de magnolie ar putea să nu înflorească este că nu se află în zonele adecvate de rezistență climatică. Copacii de magnolie trebuie să fie într-un climat suficient de cald pentru ca ei să înflorească. Dacă locuiți într-o zonă cu un climat rece, arborele dvs. de Magnolia ar putea să nu înflorească.


Tehnici incorecte de tăiere


Tăierea este o parte necesară a îngrijirii arborelui Magnolia. Cu toate acestea, dacă tăiați incorect arborele de Magnolia, poate împiedica înflorirea copacului. Când tăiați copacii de magnolie, asigurați-vă că îndepărtați numai ramurile moarte sau bolnave. Îndepărtați ramurile vii doar minim de la sfârșitul verii până după ce înflorirea sezonului următor s-a terminat. Magnoliile depun muguri de flori la sfârșitul verii și toamna pentru înflorirea anului următor, iar îndepărtarea ramurilor vii poate tăia florile. Pentru cel mai sigur mod de a vă asigura că Magnolia este tăiată atât corect, cât și în siguranță, solicitați experților profesioniști în îngrijirea copacilor să se ocupe de sarcina dvs.


Probleme cu deteriorarea rădăcinii


Copacii de magnolie sunt, de asemenea, susceptibili la deteriorarea rădăcinilor. Acest lucru poate fi cauzat de o serie de lucruri, inclusiv dăunători, boli și drenaj slab. Dacă arborele tău de Magnolia are rădăcini deteriorate, probabil că nu va înflori.


Utilizarea incorectă a îngrășământului


Îngrășământul este o altă parte importantă a îngrijirii arborelui Magnolia. Cu toate acestea, dacă folosiți prea mult îngrășământ, acesta poate împiedica de fapt înflorirea copacului. Când fertilizați arborii de magnolie, asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile producătorului.


Nu Este Suficient Soare


Copacii de magnolie au nevoie de multă lumină solară pentru a înflori. Dacă arborele tău de Magnolia nu primește suficientă lumină solară, s-ar putea să nu înflorească. Asigurați-vă că plantați arborele de Magnolia într-o zonă care este mult soare.


pH incorec al solului


Arborii de magnolie au nevoie și de pH-ul corect al solului pentru a înflori. pH-ul ideal al solului pentru arborii de magnolie este între acid și neutru. Dacă solul arborelui tău de magnolie este prea alcalin sau prea acid, s-ar putea să nu înflorească.

Mai multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii