Ingrediente crusta
:
6 buc. oua
6 linguri de faina
6 linguri de zahar
6 linguri de ulei
6 linguri de lapte
1 pachet de
crema praf de copt:
300 ml. crema p
5 linguri pline cu smantana
dupa gust de amarena
200 gr. ganache de zahăr pudră
:
100 gr. ciocolata
100 ml. frisca
Mod de preparare
Separam intai albusurile de galbenusuri.Punem albusurile intr-un bol de mixer.Adăugați un praf de sare și bateți până se întăresc.Adăugați zahărul și bateți până se dizolvă zahărul.Adăugați uleiul și laptele în flux subțire.Amestecați până când totul este bine combinat.
Dati mixerul la viteza minima, apoi adaugati pe rand galbenusurile de ou.Se bate doar pana se omogenizeaza.Opriti mixerul.Acum adaugati faina cernuta cu praful de copt.
Acoperim tava de copt in care vei coace cu hartie de copt.Toarna amestecul pe hartie, netezeste suprafata, si da-l in cuptorul preincalzit si coace-l la 200 de grade timp de 25 de minute.Verifica cu o scobitoare daca crusta este copta. Nu toate cuptoarele coc la fel.
Comentarii
Trimiteți un comentariu