Acest lucru vă poate vindeca rinichii, pancreasul și ficatul cu o singură utilizare: NU EXISTĂ NU EXISTĂ UN MEDICAMENT SĂ SE COMPARE CU ACEASTA!

 Medicamentul care poate vindeca rinichii, pancreasul și ficatul este nimic mai puțin decât un condiment care este foarte des folosit în bucătărie.

Acest condiment este ingredientul principal în multe feluri de mâncare. Este coriandru, este excelent pentru tratarea multor boli si are o aroma inconfundabila.

Pe de altă parte, este întotdeauna asociat cu gătitul, deoarece este adesea folosit la prepararea cărnii și a supelor. Aici, însă, poți vedea cum să-l folosești pentru o rețetă care va vindeca multe afecțiuni ale corpului tău, este foarte ușor de făcut și vei regreta dacă nu o încerci.

Coriandru conține o cantitate mare de uleiuri care sunt excelente pentru sistemul digestiv. În acest fel, coriandru reduce nivelul de acid produs de alimente, care are un impact mare asupra organismului. Coriandru conține, de asemenea, o mulțime de nutrienți, minerale și vitamine A, K, B, C, E.

Cele mai importante beneficii ale coriandrului: Este antiseptic.Reducediuretic.si

excelentun nivelul zaharului din sange.Elimineaza conjunctivita.





Îmbunătățește vederea și previne bolile oculare, ceea ce se poate face prin clătirea ochilor cu apă de coriandru.

Ingrediente

- 1 cap mic de usturoi

- 1/2 cana migdale sau caju

- 1 cana frunze proaspete de coriandru

- 2 linguri suc de lamaie

- 6 linguri ulei de masline

- sare de mare


Mod de preparare Se macină

bine coriandru și ulei într-un blender. Adăugați celelalte ingrediente și măcinați până obțineți un amestec omogen. Dacă este necesar, adăugați puțină apă. Acum că știi, poți începe să aplici mai des acest condiment.

Comentarii