Ceai de slabit din ceai verde, dafin si scortisoara




 Secretul de slabit extrem de eficient... Secretul slabirii cu doar trei ingrediente a provocat o frenezie globala, mai ales ca tot mai multi oameni il incearca si sunt incantati de aceasta combinatie excelenta!

INGREDIENTE NECESARE:

ceai verde

scortisoara

frunza de dafin


MOD DE PREPARARE:

Se fierb 800 ml apa, se ia de pe foc si se adauga 1 baton de scortisoara, 3 foi de dafin si o lingura de ceai verde. Se acoperă și se lasă să stea 15 minute, apoi se strecoară.


Când vine vorba de metabolism, este important să știi că cel mai bun moment pentru a-ți accelera metabolismul este dimineața devreme, imediat după trezire.

Așadar, bea prima ceașcă din acest ceai pe stomacul gol. Poți bea a doua ceașcă imediat după micul dejun, iar a treia seara înainte de culcare.

Luând trei căni din acest ceai în fiecare zi, vei experimenta o pierdere semnificativă în greutate, în special în zone cheie ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele și fesele, rezultatele inițiale fiind vizibile după doar 7 zile.

Oamenii care au băut acest ceai au spus că după prima săptămână au pierdut în medie 8 centimetri din talie!

Toate cele trei ingrediente ale acestei băuturi ard grăsimile și accelerează metabolismul și este de la sine înțeles că orice încercare de a accelera metabolismul și de a pierde în greutate ar trebui să fie însoțită de o dietă echilibrată și de activitate fizică moderată.

Comentarii