Cheesecake cu căpșuni... Nu există nimic mai gustos decât cheesecake cremos și proaspăt cu căpșuni

 


Ingrediente:

-Pentru baza:

180 g biscuiti uscati

70 g unt topit

-Pentru umplutura:

300 g crema

de branza 100 g branza mascarpone

120 g piure de capsuni

200 g frisca neindulcita

70 g zahar


Instructiuni:

Se piseaza fin biscuitii si se amesteca cu untul topit. Apoi se toarnă în fundul formei de tort și se nivelează pentru a se acoperi complet.

Amesteca piureul de capsuni cu zeama de lamaie, zaharul si gelatina hidratata.

Se amesteca apoi cu crema de branza si frisca pentru a face umplutura.

Se toarnă umplutura pe baza de biscuiți și se răcește tortul.

Pentru topping: amestecați piureul de căpșuni cu zahărul, zeama de lămâie și gelatina hidratată.

Se amestecă pentru a obține un jeleu neted și se toarnă deasupra tortului.

Lasam prajitura la frigider pentru cel putin 6 ore.

Se ornează cu căpșuni proaspete și se servește.

Comentarii