Ingrediente:
-Pentru baza:
180 g biscuiti uscati
70 g unt topit
-Pentru umplutura:
300 g crema
de branza 100 g branza mascarpone
120 g piure de capsuni
200 g frisca neindulcita
70 g zahar
Instructiuni:
Se piseaza fin biscuitii si se amesteca cu untul topit. Apoi se toarnă în fundul formei de tort și se nivelează pentru a se acoperi complet.
Amesteca piureul de capsuni cu zeama de lamaie, zaharul si gelatina hidratata.
Se amesteca apoi cu crema de branza si frisca pentru a face umplutura.
Se toarnă umplutura pe baza de biscuiți și se răcește tortul.
Pentru topping: amestecați piureul de căpșuni cu zahărul, zeama de lămâie și gelatina hidratată.
Se amestecă pentru a obține un jeleu neted și se toarnă deasupra tortului.
Lasam prajitura la frigider pentru cel putin 6 ore.
Se ornează cu căpșuni proaspete și se servește.
Comentarii
Trimiteți un comentariu