Efectele măștii de in

 Un amestec de in și apă ajută la până la 7 probleme ale pielii.Știați că există un tratament la domiciliu după care nu vă veți recunoaște în 12 zile? Dacă ai o problemă cu ridurile, încearcă cât mai curând posibil!

Secretul constă în semințele de in, care cu proprietățile sale curative contribuie la îmbunătățirea țesutului subcutanat, întinerește celulele adipoase și redă acel aspect tineresc în zona din jurul obrajilor, în special în părțile sensibile ale pielii din jurul ochilor, unde pielea. este cel mai subțire și predispus la riduri.

Pune o lingură de semințe de in într-un bol și toarnă peste o treime de cană de apă clocotită, se agită câteva minute și apoi se acoperă cu un șervețel și se lasă să stea până seara.

Strecurați amestecul în acea seară. Folosește masa de apă asemănătoare gelului în care a fost lăsată semințele de in.Aplică

această soluție de in pe fața și gâtul curățați folosind un tampon pentru urechi. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la evitarea zonei ochilor, nu ezitați să aplicați soluția și acolo.

Odată ce masca se usucă pe față, aplicați din nou. Repetați această procedură de cinci ori.


Efectele măștii de in:

- Ridică trăsăturile feței, tonifică și întărește pielea

- Reduce porii mari

- Hidratează pielea

- Servește și ca exfoliant pentru piele

- Reduce excesul de sebum pe pielea grasă

- Ajută la prevenirea apariției acneei și la îndepărtarea cosurilor de pe față

- Încetinește formarea ridurilor și elimină formarea liniilor fine pe față deoarece are proprietăți care încetinesc intens îmbătrânirea

Comentarii