Masca cu drojdie impotriva caderii parului si pentru intarirea parului subtire si slab.

 Măștile cu drojdie sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și sunt indispensabile în lupta împotriva căderii părului și pentru creșterea mai rapidă a părului. O atenție deosebită trebuie acordată acestui produs de către persoanele care au o boală legată de creșterea părului - seboree, eczeme. În plus, folosind o mască de drojdie vei scăpa cu succes de mătreață.

Rezultatul aplicării acestui tip de măști nu este doar de înaltă calitate, ci și de lungă durată, relatează femeia de succes.

Folosind măști de drojdie, puteți obține efecte incredibile. Dar implementarea procedurilor de recuperare a părului trebuie să fie sistematică și nu „din când în când”. În acest caz, rezultatul, eficient, rapid și pe termen lung, nu veți aștepta mult. Ca măsură preventivă și pentru creșterea mai rapidă a părului, masca de drojdie se folosește o dată pe săptămână, pentru 10-15 proceduri. După aceea, faceți o pauză de 3 luni și repetați după cum este necesar. Dacă scopul tău este tratamentul părului - refacerea și întărirea structurii părului deteriorat, măștile pe bază de drojdie trebuie aplicate de două ori pe săptămână timp de 6-8 săptămâni. Dacă este necesar, repetați procedura în 3 luni.


Rețetă

Se dizolvă 1 linguriță de miere sau zahăr în 1 lingură de lapte cald, se adaugă 20 de grame de drojdie proaspătă. Se lasa la loc caldut la fermentat (creste), 15-20 minute. Apoi adăugați 1 gălbenuș de ou. Se amestecă bine toate componentele până la un amestec uniform. Aplicați amestecul rezultat pe părul curat și umed. Înfășurați cu o pungă de nailon și un prosop. Lăsați-l pe cap timp de 50-60 de minute (cel puțin), apoi spălați-vă părul cu apă și puțin balsam.



Astfel de măști necesită încălzire (prosop, șapcă) pentru a crea condiții optime pentru creșterea coloniilor de drojdie. Odată cu creșterea lor, crește concentrația de proteine, vitamine și minerale, care pătrund în foliculul de păr. Mirosul, pe care îl veți simți în timpul acțiunii măștii, dispare după spălare, când părul este complet uscat.

Puteți modifica compoziția măștilor, adăugând ulei de ricin sau de măsline, iaurt, suc de aloe etc., dar ingredientul de bază - drojdia - rămâne același. Permiteți-mi să repet: folosind măști pe bază de drojdie puteți obține rezultate incredibile, pe termen lung, dar trebuie să fiți consecvenți și să urmați recomandările descrise la începutul acestui text.

Deja dupa prima aplicare, parul a capatat o stralucire deosebita incredibila, mai ales la soare. Densitatea și volumul părului (pe părul meu subțire, gras și slab) - fără precedent, fără produse suplimentare pentru coafarea părului. Diferența este foarte vizibilă și vizibilă. Părul pare a fi mai voluminos, mai puternic, nu zboară în toate direcțiile pe stradă. Îmi place că după aplicare, masca nu se scurge sub pungă. L-am încercat atât pe părul curat, cât și pe cel murdar. Când mă spăl de masca, îmi spăl părul cu 2 gălbenușuri de ou (când îl aplic pe părul murdar). După spălarea cu gălbenușuri de ou, părul pare a renaște. Sau folosesc șampon de casă cu mumijo.Această

mască chiar merită atenție. Il folosesc de curand, inca nu ii pot evidentia toate calitatile, dar dupa 2 luni de utilizare recomandata voi posta pozele mele inainte si dupa. De asemenea, puteți începe tratamentul și apoi ne putem împărtăși experiențele. Am citit o mulțime de comentarii laudative pe forumurile rusești, iar această fotografie a fost postată de o fată. Părul de la începutul tratamentului și după 6 luni. Uimitor. Acesta este ceea ce m-a încurajat să folosesc masca de drojdie.


Comentarii