Paine cu branza si oua la cuptor - Cel mai rapid si mai gustos mic dejun



 INGREDIENTE NECESARE:

15 felii de pâine (învechită sau proaspătă, dar învechită este mai bine)

pentru sos:

6 ouă

1/2 cană lapte (50 ml)

1/2 linguriță ulei de floarea soarelui (50 ml)

1 praf de pătrunjel tocat mărunt

1 linguriță sare

1 lingurita pudra de ardei rosu

1 farfurie mica de branza rasa (cheddar)

daca se doreste, toata lumea poate adauga usturoi verde ras sau tocat marunt

Pentru presarat : putina cascaval ras

PROCEDURĂ:

1. Mai întâi tăiați pâinea.

2. Pentru sos, puneți ouăle, laptele și uleiul într-un bol de mixare și amestecați bine.

3. Adăugați sare, praf de ardei roșu, pătrunjel tocat mărunt și cheddar ras și amestecați din nou.

4. Înmuiați pâinea feliată în sos și întindeți-o pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Deasupra mai presară niște brânză rasă.

5. Coacem in cuptorul preincalzit la 170 de grade pana se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute.

Serviți-le calde cu un pahar de iaurt sau lapte acru.


Comentarii