PUNEȚI O PICĂTURĂ DIN ACEST LICHID ÎN APĂ ȘI ȘTERGEȚI CASA: 10 zile nu veți vedea praf



 Trucul folosit în muzeu pentru a îndepărta praful îl poți folosi și tu, tot ce trebuie să faci este să pui glicerina într-o găleată cu apă și să-ți prafești casa

Dacă te-ai săturat să faci praf din două în două zile sau ești unul dintre acei oameni care reușește să curețe casa doar în weekend, apoi încearcă vechiul truc al muzeului. Iată 5 moduri prin care vă puteți curăța casa cu glicerină:

Podele curate strălucitoare

Pentru a curăța rapid și eficient podelele murdare, adăugați doar câteva picături de glicerină într-o găleată cu apă.

Scapa de praf pe termen lung

Pentru a face acest lucru, adauga niste glicerina intr-un vas cu apa. Udați cârpa cu această apă și ștergeți suprafețele. Nu vei vedea praful timp de cel puțin 10 zile. Această metodă de curățare este folosită în muzee.


Îndepărtează petele de pe haine

Pune câteva picături de glicerină pe pată și clătește totul cu apă la care ai adăugat puțină sare. Pentru a elimina o pată de ceai, cafea sau ciocolată, trebuie doar să faceți un amestec de glicerină și sare, aplicați pe pată și spălați pata după o jumătate de oră.


Întreține corect mobila din piele

Dacă ai mobilier din piele zgâriat, șterge-l cu o cârpă de bumbac înmuiată în glicerină. Repetați procesul de două până la trei ori.


Ferestre

Amesteca glicerina si alcool etilic intr-un raport de 1:10 si sterge geamurile cu acest amestec. Nici praful, nici murdăria nu vor deteriora curățenia ferestrelor pentru o lungă perioadă de timp.

Comentarii