Rulada de ciocolata



 -Pentru ganache:

200 g ciocolata neagra

200 g smantana fierbinte

-Pentru aluat:

4 oua

Praf de sare

120 g zahar

60 g faina

35 g amidon de porumb

35 g cacao pudra

5 g praf de copt

-Pentru crema

250 g crema de branza

60 g zahar pudra


PREPARARE:

Mai intai se face ganache-ul: se toaca marunt ciocolata si se topeste cu smantana fierbinte, se amesteca pana se omogenizeaza bine.

Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, apoi adăugați treptat zahărul.

Adăugați gălbenușul de ou și amestecați cu un tel electric.

În plus, amestecați pudra: făină, amidon de porumb, pudră de cacao și praf de copt. Cerneți-le și adăugați câte puțin în amestecul de ouă.

Turnam amestecul intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.

Coacem in cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 10 minute.

După timpul de gătire, înfășurați rulada într-o cârpă și lăsați-o să se răcească.

Pentru crema, amestecati branza si zaharul pudra, iar inainte adaugati forma ganache.

Umpleți tortul cu această cremă, apoi rulați-o din nou.

Se lasa la racit la frigider.

Decorați suprafața ruloului cu restul de cremă.

Comentarii