Rulada de cocos - o reteta simpla pentru un desert delicios

 



INGREDIENTE NECESARE:

pentru aluat:

4 oua

1 praf sare

85 g zahar

35 g ulei vegetal

1 lingurita praf de copt

90 g faina

Pentru baza:

250 g crema de branza

40 g zahar pudra

250 g smantana

80 g ciocolata alba topita

50 g nuca de cocos deshidratata

50-70 g migdale prajite


MOD DE PREPARARE:

Bateti ouale, sarea si zaharul intr-un castron. Apoi adăugați uleiul.

Pe de o parte, se amestecă făina și praful de copt, se cern și se amestecă în aluat.

Se toarnă amestecul într-o tavă dreptunghiulară și se netezește.

Se pune la cuptorul incins si se coace la 180° timp de 15 minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa sa se odihneasca.

Intre timp se face umplutura amestecand crema de branza, zaharul pudra si smantana.

Dupa aceea, adauga ciocolata alba si nuca de cocos deshidratata.

Se intinde umplutura peste prajitura si se presara migdale prajite tocate.

Când este rulat, acoperiți întregul desert cu smântână.

Se presară apoi cu mai multă nucă de cocos deshidratată.

Se lasa la racit 1-2 ore.


Comentarii