INGREDIENTE NECESARE:
pentru aluat:
4 oua
1 praf sare
85 g zahar
35 g ulei vegetal
1 lingurita praf de copt
90 g faina
Pentru baza:
250 g crema de branza
40 g zahar pudra
250 g smantana
80 g ciocolata alba topita
50 g nuca de cocos deshidratata
50-70 g migdale prajite
MOD DE PREPARARE:
Bateti ouale, sarea si zaharul intr-un castron. Apoi adăugați uleiul.
Pe de o parte, se amestecă făina și praful de copt, se cern și se amestecă în aluat.
Se toarnă amestecul într-o tavă dreptunghiulară și se netezește.
Se pune la cuptorul incins si se coace la 180° timp de 15 minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa sa se odihneasca.
Intre timp se face umplutura amestecand crema de branza, zaharul pudra si smantana.
Dupa aceea, adauga ciocolata alba si nuca de cocos deshidratata.
Se intinde umplutura peste prajitura si se presara migdale prajite tocate.
Când este rulat, acoperiți întregul desert cu smântână.
Se presară apoi cu mai multă nucă de cocos deshidratată.
Se lasa la racit 1-2 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu