Cei mai buni fertilizatori pentru hortensii, trandafiri și bujori

 

Bujorii , hoertensiile si trandafirii sunt printre cele mai spectaculoase flori din orice grădină. Sunt mari și arătatoare și sunt, de asemenea, grozave pentru tăiere. Dacă florile tale tăi nu produc muguri și flori, sau nu au foarte multe, problema ar putea fi îngrășământul. Evitați îngrășămintele cu prea mult azot . Acest lucru încurajează creșterea frunzelor și mai puțini muguri. Dacă mai aveți probleme cu plantele, luați în considerare să faceți un test de sol. Puteți testa un eșantion la biroul local de extensie. De asemenea, vor oferi recomandări cu privire la modul de modificare a solului pentru o creștere mai bună și mai multe înfloriri.

Ingrășămintele de specialitate nu sunt necesare pentru a vă ajuta plantele de hortensie să prospere. Unul dintre următoarele tipuri de îngrășăminte va funcționa bine pentru orice tip de hortensie: ingrășămintele organice, cu eliberare lentă pentru trandafiri (cum ar fi formula 15-10-10 sau 10-5-5) funcționează bine pe hortensii, oferind plantelor nutrienții de care au nevoie pentru a crește dimensiunea și cantitatea florilor lor. Dacă sunteți în căutarea unor flori mari - și multe dintre ele - acesta este îngrășământul potrivit pentru hortensiile dvs.

 Îngrășământul organic, cu eliberare lentă, universal și echilibrat funcționează bine și pentru hortensii. În timp ce un îngrășământ echilibrat, cum ar fi unul cu un raport de 10-10-10, va oferi plantei dumneavoastră ceea ce are nevoie pentru o creștere sănătoasă, nu va crește dimensiunea și numărul de flori pe care planta dumneavoastră le va produce, așa cum o va face un îngrășământ de trandafiri. O întrebare frecventă a grădinarilor este dacă trebuie să achiziționați diferite tipuri de îngrășământ dacă aveți mai multe tipuri de hortensie. Din fericire, răspunsul este nu! Puteți folosi același tip de îngrășământ pentru toate hortensiile dvs., indiferent de câte tipuri diferite aveți. Cu toate acestea, dacă aveți scopul de a îmbunătăți sau schimba culoarea unor flori specifice de hortensie, atunci este posibil să doriți să faceți unele ajustări în funcție de tip.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii