Frunze de brusture pentru reumatism si dureri

 Când oamenii suferă de artrită, se confruntă zilnic cu durerea cronică. Durerea cauzată de artrită este provocată de articulațiile rigide și umflate. Din fericire, există o mare varietate de remedii naturale disponibile. Dacă o persoană care suferă a ales să evite calea medicinei occidentale, există mai multe tratamente naturiste care ajută la reducerea durerii asociate cu artrita. Brusturele este unul dintre aceste remedii naturale. Următorul articol va explora modul în care brusturele poate fi folosită pentru a ușura simptomele artritei și de ce a devenit un subiect de fascinație pentru cercetători.


De ce funcționează

Această rădăcină binecunoscută a folosit pentru proprietățile sale antiinflamatorii de peste 500 de ani, dar abia în ultimii ani știința a descoperit în sfârșit secretele din spatele eficienței sale. Testele au arătat că rădăcina de brusture poate reduce aspectul proteinelor care declanșează răspunsul inflamator în țesuturile deteriorate. Aceasta înseamnă că ar putea fi eficient și în atenuarea simptomelor asociate cu inflamația cauzată de artrită. Ca efect secundar suplimentar, oamenii de știință au descoperit și o substanță fitochimică care ucide în mod specific cancerul.

Cum poți folosi brusturele

În majoritatea testelor și studiilor de cercetare, se pare că metoda preferată de livrare a fost prin ingestia de ceai de rădăcină de brusture. Se sugerează ca persoana care suferă să bea 2 căni de ceai de rădăcină de brusture pe zi, timp de cel puțin 40 de zile pentru a vedea cele mai vizibile beneficii. Aceasta înseamnă că va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra inflamației centrate în tractul digestiv, ceea ce este un alt plus pentru persoanele care trăiesc cu această problemă.De asemenea, puteti aplica comprese cu frunze de brusture, direct pe piele, se zice ca scoate raul din om. Si la cum arata frunzele dupa cateva ore dupa ce au fost aplicate pe piele, se pare ca este adevarat.

Maim multe, urmariti in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii