Semințele vechi vor încolți rapid - germinarea semintelor cu aloe vera

 Aloe vera este uneori cunoscută ca „planta nemuririi” – datorită proprietăților sale de a vindeca, calma și împrospăta. Acest lucru se datorează faptului că Aloe vera este bogată în nutrienți, enzime și antioxidanți care oferă numeroase beneficii corpului uman. Deci, ce se întâmplă dacă ți-aș spune că aloe vera poate oferi multe dintre aceleași beneficii și plantelor? Da! E adevărat!



 Gelul de aloe vera este complet încărcat cu peste 75 de nutrienți și enzime utile benefice, cum ar fi aminoacizi, antioxidanți, calciu, magneziu, zinc, acid salicilic și așa mai departe. Nivelurile ridicate de acemannan și saponină găsite în aloe vera oferă ambele proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Acest lucru ajută la protejarea plantelor și conferă rezistență sau imunitate împotriva anumitor microbi dăunători, ciuperci, drojdii, mucegai, mucegai și așa mai departe. Udați planta din când în când - ca o dată pe lună cu soluție de aloe vera și vedeți diferența. Nu numai că oferă rezistență împotriva bolilor, dar stimulează și creșterea generală și sănătatea plantei. Adăugați 1 lingură de gel de aloe vera per litru de apă , amestecați bine și udați planta. Dacă începeți acest lucru în stadiul incipient de creștere a unei plante,


Germinarea semințelor:    Aloe vera nu este doar un agent de înrădăcinare, dar promovează și germinarea sănătoasă a semințelor și răsaduri puternice. Udarea semințelor și a răsadurilor o dată pe săptămână va îmbunătăți creșterea generală și randamentul. Se amestecă 1 linguriță de gel de aloe vera per litru de apă . Pulverizați acest lucru peste răsaduri sau udați-le o dată pe săptămână.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii