Solutii naturale impotriva mucegaiului de pe pereti

 Mucegaiul negru NU este o surpriză distractivă de găsit în casa ta. Poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră și poate provoca probleme respiratorii, iar pentru persoanele cu afecțiuni preexistente, poate duce la pneumonie. Deci, dacă observați simptome care arată semne de mucegai, investiți într-un kit de testare a mucegaiului pentru a vedea cu ce lucrați și apoi veți dori să apelați la un expert pentru a vă ajuta cu îndepărtarea definitivă (merită costul!).


Dar, între timp, avem câteva remedii naturale făcute acasă cu lucruri pe care probabil le aveți deja la îndemână, cum ar fi oțetul, pentru a ajuta la uciderea mucegaiului întunecat. Este posibil să curățați deja o mașină de spălat vase , podelele din lemn de esență tare și pernele jos și, în general, vă păstrați casa curată, dar mucegaiul negru poate apărea chiar și în cele mai curate dușuri de baie, gips-carton de la subsol, HVAC sau poduri - oriunde se acumulează apa și se adună umezeală. . Așa că scoateți sticla cu pulverizator, mănușile și prosoapele și pregătiți-vă să treceți la lucru.

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre mari. Este o substanță sigură pe care să o aveți în preajma copiilor și a animalelor de companie și este, de asemenea, eficientă în prevenirea mucegaiului și a absorbi mirosurile de mucegai.


Amestecați un amestec de 50/50 de bicarbonat de sodiu și apă până se formează o pastă. Acest amestec este cel mai bine utilizat pentru a îndepărta petele mai ușoare de mucegai și pentru a preveni creșterea viitoare. După ce l-ați aplicat pe zona cu probleme, folosiți o perie mică pentru a îndepărta orice pete pătate de mucegai. (Știți că va veni sticla cu spray, așa că ați putea la fel de bine să cumpărați una dacă nu o aveți deja.) Apoi, combinați 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu 2 căni de apă, amestecați-l și turnați-l în acel spray de încredere. sticla. Mai dați o agitare înainte de a o pulveriza pe zona pe care tocmai ați curățat-o. Lăsați-l să se usuce într-un strat protector pentru a preveni creșterea viitoare a mucegaiului.


Oţet

Oțetul alb distilat este o soluție naturală și accesibilă pentru îndepărtarea mucegaiului negru. Caracteristicile sale antibacteriene acide sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a face treaba.


Turnați oțetul nediluat într-o sticlă de pulverizare pentru a aplica pe zonă sau pur și simplu mergeți la el și turnați acel oțet direct pe petele de mucegai. Utilizați un prosop de unică folosință și ștergeți mucegaiul din zonă. Dacă asta nu funcționează, ia o periuță de dinți veche și mergi în oraș în zona cu probleme. Lăsați timp să se usuce, apoi folosiți un prosop umed pentru a șterge zona curățată încă o dată.

Mai  multe, in videoclipul de mai jos :

Comentarii