Cum să curățați o cadă cu hidromasaj



 La sfârșitul unei zile lungi, nimic nu este mai relaxant decât scufundarea într-o cadă cu hidromasaj. Știind cum să curățați o cadă cu hidromasaj vă asigură că ora de baie va fi o felie de paradis, pentru că cine vrea să vadă bucăți de murdărie neagră și murdărie învârtindu-se în apă când porniți jeturile?

 Curățarea unei cadă cu hidromasaj nu este dificilă, dar durează ceva timp. Cele mai multe căzi cu hidromasaj pot fi curățate cu materiale pe care le aveți la îndemână în cămară. Iată cum să curățați o cadă cu hidromasaj pe scurt: 

 Ștergeți murdăria vizibilă. 

Umpleți cada cu apă fierbinte și adăugați agenți de curățare si otet. 

Porniți jeturile. Scurgeți cada și ștergeți cu un burete sau o cârpă. 

Umpleți din nou cada și porniți jeturile. 

Curățați jeturile cu bicarbonat de sodiu. 

Curățați capacul admisiei de aer. 

Curățați interiorul căzii.

 Clătiți și uscați. 



 Din fericire , exista si metode naturale pentru a curata cada de hidromasaj. Avem nevoie de o doza de detergent pentru masina de spalat vase si otet alb de 9 grade.

Otetul are rol dublu. Are rol antibacterian caci udice aproximativ 99 % din bacterii. Pe de alta parte, are rolul de a indeparta calcarul care se formeaza in conducte.Detergentul pentru masina de spalat vase are rolul de a curata in profunzime. El poate fi inlocuit cu alt produs eficient de curatare inclusiv cu detergent de rufe. Umpleti cada cu apa fierbinte (aprox. 36 C) cu minim 5 cm mai sus de cel mai inalt jet si indreptati toate duzele jetului in jos. 

Adaugam detergent si 200 de ml de otet alb. Dupa acest proces, rulati sistemul pentru cel putin 10 minute. Dupa inchiderea sistemului, se asteapta ca toata apa din cada sa se scurga, dupa care cada de baie va fi umpluta cu apa rece pana la minim 5 cm deasupra celui mai inalt jet de apa si cu toate duzele jeturilor indreptate in jos. Apoi, rulati sistemul timp de 10 minute pentru a o curata. In cele din urma, se scurge apa din cada si se foloseste un produs eficient de curatate a cazii caci cada ramane foarte murdara.

   

Mai multe, urmariti in videoclipul de mai sus :

Comentarii