Cum se spală hainele, astfel încât să nu trebuiască sa le călcam

 Nu citiți această postare dacă vă place să călcați! Încă mai citești? Ok, iată  sfaturi încercate și testate pentru a vă ajuta să reduceți timpul pe care îl petreceți făcând această corvoadă plictisitoare. Cu plăcere.



1. Folosește cuburi de gheață. Pune hainele murdare in masina de spalat împreună cu niște cuburi de gheață. Aburul din cuburile de gheață care se topesc vă va ajuta să scăpați ușor și rapid de cute. 

2. Nu umpleți excesiv mașina de spălat. Să fim sinceri, toți am făcut-o. Oricare ar fi motivul, rezultatul nu este întotdeauna chiar extraordinar. S-ar putea să descoperi că petele nu au fost îndepărtate și că hainele au ieșit toate încurcate sau chiar deteriorate. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă întotdeauna că există suficient spațiu în mașină de spălat pentru ca hainele să se deplaseze.

3. Scuturați-vă hainele după spălare. Apoi atârnă-le corect pe fir, la uscat. Pentru a evita urmele care trebuie călcate, atârnă hainele de partea cea mai puternică a materialului. 

4. Fă un duș lung. Nu ai timp să călci? Pur și simplu atârnă orice ai vrut să porți în baie în timp ce faci un duș fierbinte și lasă aburul să-și facă magia. De asemenea, puteți umple o sticlă cu pulverizator cu apă, puteți pulveriza îmbrăcămintea șifonată și să o atârnați sau să o întindeți. Cutele vor dispărea pe măsură ce apa se usucă. 

5. Eliminați. Bunica ta s-ar putea să se încruntă la această idee, dar gândește-te la ce articole trebuie cu adevărat călcate. Cămașa pe care o porți la serviciu? Categoric! Prosoape și lenjerie de pat? Nu neaparat. Eliminarea unor articole în acest fel vă poate economisi ore de călcat. 

6. Fă calcatul distractiv. Uneori pur și simplu nu poți evita temutul fier de călcat, dar cel puțin îl poți face cât mai plăcut. Aprindeți o lumânare parfumată, turnați un pahar de vin și porniți emisiunea preferată. Acea grămadă de rufe va dispărea mai devreme decât crezi.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii