De ce se da coada soricelului la puii de rata

 

Coada soricelului este considerat de mulți o buruiană de luncă și o buruiană invazivă de mulți alții și probabil o veți vedea crescând de-a lungul străzii sau pe câmpurile necosite, dar are atât de multe beneficii pentru sănătate pentru pui de gaina si de rata - și este de fapt foarte drăguță. 

Coada soricelului apare în nuante alb, galben și roz. Studiile au arătat că păsările sălbatice își vor căptuși cuiburile cu coada soricelului, ceea ce ajută la respingerea paraziților. Coada soricelului va ucide și larvele de țânțari. Rădăcina de coada soricelului poate fi mestecată pentru a ajuta la durerile de dinți - nu trebuie să-și facă griji puii! Dar coada soricelului are și proprietăți antiinflamatorii și antiseptice. Poate proteja împotriva bacteriilor și poate îmbunătăți sănătatea digestivă. Florile și frunzele uscate de coada soricelului pot fi adăugate în hrana găinilor dvs., astfel încât aceștia să culeagă beneficiile.

 Plantați-o cu prudență: coada soricelului poate fi un cultivator agresiv precum menta. Dar partea pozitivă este că, dacă nu te superi, vei înota în flori benefice pentru a-ți hrăni rațele. S-a demonstrat că coada soricelului respinge paraziții și ucide larvele de țânțari. Proprietățile sale antiinflamatorii și antiseptice pot ajuta, de asemenea, sistemul digestiv al unei rațe.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii