Ingrasamant natural pentru rasadurile de castraveti

 Îngrășământul de casă pentru castraveți câștigă rapid popularitate. În timp ce amestecurile chimice sunt pline de compuși toxici și substanțe nocive, îngrășământul organic pentru plante de castraveți este natural, sigur și eficient. Cei care practică grădinăritul organic folosesc îngrășământ de casă pentru a se asigura că nu conține substanțe chimice nedorite, în timp ce alții își fac propriul îngrășământ de castraveți pentru a reduce risipa și a economisi bani.


Castravetele este un membru popular al familiei cucurbitaceelor, împreună cu dovleceii, dovleceii și dovleceii. Acest fruct lung și verde este relativ ușor de cultivat - îngrășămintele de înaltă calitate pentru castraveți îmbunătățesc dimensiunea și randamentul plantei. Atât soiurile de viță de vie, cât și cele de tufă de castraveți au cerințe nutriționale specifice, iar un produs tipic de îngrășământ universal nu funcționează bine pentru ei.


Plantele de castraveți preferă mai puțin azot și mai mult potasiu și fosfor decât se găsește în majoritatea îngrășămintelor comerciale. Aflați cum să fertilizați castraveții folosind articole de zi cu zi precum cojile de ouă, cojile de banană și sărurile Epsom pentru a vă ajuta plantele să crească mai mari, să rămână mai sănătoase și să producă un volum mai mare de castraveți gustoși.


Principiile de bază ale fertilizării castraveților

Atât castraveții de viță, cât și castraveții de tufiș au cerințe unice de nutrienți. Un îngrășământ chimic tipic sau un îngrășământ NPK nu este cea mai bună opțiune pentru a cultiva plante de castraveți. Un îngrășământ organic cu conținut scăzut de azot și bogat în fosfor și potasiu realizează cea mai bună creștere a plantelor.

Mai multe despre fertilizarea rasadurilor de castraveti, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii

Postări populare

Cand se planteaza semintele pentru rasaduri

Metode de ingrosare a rasadurilor

Gusa de porc , slanina cu boia si usturoi

Cand se pun semintele pentru rasaduri pentru solarii

Ridichi plantate in cofraje de oua

Branza - Cas in saramura la borcan pentru iarna

Plantarea morcovilor - cand se seamana morcovii

Legume care cresc la umbra

Ce le dau gainilor toamna pentru a se oua zilnic

Ce punem in butoiul pentru o varza murata gustoasa si fara floare ?

Arhivați

Afișați mai multe