Cum sa curatati canile de cafea patate

 Când jena de a bea cafea dintr-o ceașcă pătată te împinge peste margine, nu este nevoie să apelezi la substanțe chimice dure precum înălbitorul. Sunt șanse să aveți echipamentul de curățare necesar în cămară sau dulapul cu medicamente pentru a îndepărta acele pete de cafea odată pentru totdeauna. Pur și simplu urmați aceste sfaturi despre cum să spălați o cană de cafea manual. Odată ce ați terminat, cana va arăta nou-nouț.



Pastă de bicarbonat de sodiu

Presărați bicarbonat de sodiu în cană și adăugați suficientă apă caldă pentru a forma o pastă. Frecați amestecul cu un burete timp de un minut sau două, astfel încât bicarbonatul de sodiu ușor abraziv să poată elimina petele.

Clătiți cu apă curată și admirați rezultatele!

Înmuiat cu oțet

Umpleți cana pe jumătate cu apă clocotită sau foarte fierbinte de la robinet. Completați cana cu oțet alb. Lăsați amestecul la macerat timp de 10 minute. Turnați apa cu oțet în chiuvetă și curățați cana proaspăt golită cu un burete abraziv. Clătiți cu apă curată și gata!

Sare și gheață

Turnați puțină sare în fundul cănii și turnați deasupra câteva bucăți de gheață pisată. Acoperiți cana cu câteva straturi de folie de plastic și agitați energic. Sarea grunjoasă îndepărtează petele de cafea fără substanțe chimice. Clătește cu apă curată și cana ta revine la strălucirea de odinioară!

Burete din spuma melaminata

Umeziți un burete din spumă melamină și frecați interiorul cănii până când devine curată. Spălați cana manual cu apă caldă și săpun și o perie de frecat. Clătește cu apă curată pentru a dezvălui cât de curată este cana ta acum!

Tablete pentru proteze

Umpleți cana cu apă caldă și adăugați o tabletă pentru proteză. Lasă tableta să petreacă și să-și facă magia. Când se oprește, aruncați apa și spălați cana manual cu apă caldă și săpun și o perie de frecat.

Clătește cu apă curată, iar cana ta fără pată este gata de utilizare!

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos :

Comentarii