Ingrasamant pentru inflorire cu lapte pentru orhidee



 Ce face un îngrășământ natural BUN pentru orhidee?

Fertilizarea naturală este mult mai mult decât aruncarea unei substanțe organice în plantele noastre. Este nevoie de un ecosistem holistic cu comunități sănătoase de microorganisme, temperatură, umiditate, pH și timp potrivite pentru a descompune moleculele mari de nutrienți din materialele organice în molecule chimice mai mici înainte de a putea fi absorbite de rădăcinile plantei. 


Principiul din spatele fertilizării organice este hrănirea solului, în locul plantelor . Oferim suficiente substanțe organice pentru a hrăni microbii care trăiesc în jurul rădăcinilor, astfel încât aceștia să poată digera alimentele și să le descompună încet în nutrienți pentru plante.  


Microbii din sol pot dura între câteva săptămâni și câteva luni pentru a metaboliza moleculele mari din materia organică, cum ar fi proteinele, în molecule mai mici, cum ar fi nitrații, înainte ca acestea să poată fi absorbite de rădăcini. 


Dar, deoarece orhideele epifite nu cresc în sol , modalitatea de fertilizare naturală a orhideelor ​​epifite nu ar trebui să vizeze hrănirea microbilor din sol pentru o eliberare lentă a nutrienților. Mai degrabă, este necesară o eliberare imediată de nutrienți .


În afară de asta, ceea ce face fertilizarea naturală mai dificilă pentru cultivatorii de orhidee este că modul în care majoritatea orhideelor ​​sunt cultivate acasă nu este natural pentru habitatul său nativ.


Îngrășământul de casă pentru orhidee (sau îngrășământul comercial pentru orhidee) este esențial pentru creșterea orhideei tale. Acestea oferă nutrienții de care are nevoie pentru a promova înflorirea, tulpinile, lăstarii, frunzișul și rădăcinile sănătoase. Există o serie de îngrășăminte de casă pentru orhidee pe care le puteți face cu ușurință, deși îngrășămintele comerciale sunt cea mai bună sursă de nutriție echilibrată pentru orhideele dvs.


Unele dintre cele mai populare îngrășăminte de casă pentru orhidee conțin:

Lapte

Laptele conține azot, potasiu, calciu, magneziu.


Laptele conține proteine ​​care formează azot de care orhideele tale au nevoie. Hrăniți plantele amestecând o parte de lapte cu patru părți de apă. Utilizați acest lucru la fiecare două săptămâni.

Mai multe, in videoclipul meu de mai jos:

Comentarii