Ficat de porc la cuptor

 


O reteta extrem de simpla de ficat de porc la cuptor. In plu, este foarte sanatoasa si saraca in calorii.

Avem nevoie de ficat de porc pe care il taiem in bucati si il tinem in lapte pentru 30 de minute. Acest pas nu este obligatoriu dar laptele ii da o fragazime aparte ficatului de porc. Se scoate apoi, se lasa la scurs iar apoi se sterge cu servetele de hartie. Acel lapte il puteti oferi pisicilor, va fi o adevarata incantare pentru ele.

Intre timp, curatam 3 epe medii si o capatana de usturoi. Le taiem marunt si dupa preferinte, ceapa pote fi taiata in inele. Se pregateste un vas de sticla termorezistent, se aranjeaza bucatile de ficat, se adauga 1 lingura de ulei, sare, piper, plante aromatice maruntite, ceapa si usturoiul. 



Se introduce in cuptorul fierbinte pentru aproximativ 30 de minute la temperatura ridicata. Daca doriti, dupa 15 minute , puteti adauga putin vin.

Urmariti mai jos si retea video :

Comentarii